30/11/09

Presentació i exaltació de les Falleres Majors de la Falla Vicent Lerma- EL CLOT



El dissabte 28 de Novembre a les 18.30 hores en el col.legi La Salle la falla Vicent Lerma EL CLOT ens convidà a l' acte de presentació i exaltació de Paula i Tamara.















Paula és una nineta de 9 anys que, encara que els nervis es palpaven en el ambient, va fer un discurset curt però sentit, en el que s'en recordà de la familia i els amics.
Tamara per la seua part va començar a parlar però els nervis i l' emoció no li deixaren continuar, així que entre llagrimes es và despedir i continuaren amb l' acte.


En aquesta ocasió la falla Sant Roc té també el record de quan pujaren a l' escenari a donar-li-les l' enhorabona.




Després de que pujaren les comisions de la Vila les Corts d'Honor y les Falleres Majors de Paterna, els menuts de la comisió ens deleitaren amb un espectacle sobre l' amor entre la gent rica i la pobre, i els majors amb una historia d'amor en Venecia.

La millor amiga de Tamara també li va sorprendre amb una actuació en la que cantava en directe, i un altra en la que totos el fallers pujaren per a ballar amb ella.

El proper cap de setmana acompanyarem a la falla GRUPS DE LA MERCÉ en el saló Capri a les 17.30 hores.

2 comentarios:

  1. QUE SEPAIS QUE ME GUSTA ESTO,ES UNA BUENA MANERA DE TENER A LA GENTE INFORMADA Y GRACIAS POR HABLAR TAN BIEN DE MI FALLA,UN BESITO SANROQUE,PERO SOBRE TODO A LA SUPER PANDI!!!!

    ResponderEliminar
  2. Amigaa GRACIAS hemos echo el blog con esa intención, que guste.
    Un beset para ti y para la Falla EL CLOT.

    ResponderEliminar

Chic@s creo que ahora ya se puede comentar....
Saludoosss