9/12/09

Presentació i exatació de les Falleres Majors de la Falla GRUPS de la MERCÉ




El dissabte 5 de Decembre a les 17.30 en el Teatre Capri, la Falla GRUPS de la MERCÉ ens convidà a presenciar l' acte de presentació i exaltació de Irene i Laura.



















Irene va gaudir bonica esta vesprada, quan la nombraren com a Fallereta Major Infantil isqué a l' escenari en una barqueta de l' albufera i le pujà la banda la mare del president infantil, amics de sempre.

Laura no volia que la seua comisió es quedara sense representant aquest any y per tercera vegada la proclamaven Fallera Major, la seua mantenidora li donà mil gracies i va prometre en nom de la comisió que encara que el número de persones era molt reduit aquesta falla sempre tendria ganes de fer falla.


Sandra i Carlos (els infantils de Sant Roc) i Ana Mª en representació de la Fallera Major (que la tenim malalta) pujaven a l' escenari a donar-li-les l' enhorabona a les noves representants. El nostre president tampoc va poder asistir per problemes personals, desde açi un beset Ernesto.


Despres de que les comisions falleres, les Corts d' Honor i les Falleres Majors de Paterna pujaren i cantaren els himnes, els infantils ballaren a ritmo de Grease i els majors amb la musica del grup Garibaldi.
Els homes ballaren també la cançó footing tonight del grup "No me pises que llevo chanclas", homes i dones cantaren en un coro i infantils i majors feren ballar al teatre sancer amb la canço que ells consideren l' himne del seu casal, el La la la.


El proper cap de setmana acompanyarem a la falla NOVA PATERNA a les 18.00 hores en el Teatre Capri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Chic@s creo que ahora ya se puede comentar....
Saludoosss