21/12/09

Presentació i exaltació de les Falleres Majors de la Falla VICENT MORTES


El dissabte 19 de Decembre a les 17.30 hores en el col.legi La Salle la falla VICENT MORTES ens convidà a presenciar la presentació i exaltació de Natalia i Yolanda.


















Aquesta comissió té als representants infantils mes xicotets de totes les comisións de la Vila, durant tota la presentació, Jorge, el president infantil, va estar penent de la seua regina, si senganxaba el davantall amb altra xiqueta... el sel posaba bé, que li caia la banda... Jorge se la posaba la seu lloc.

Va ser una presentació molt graciosa per les coses dels xiquets, però molt bonica per altra banda, veient al xiquet penent de la seua fallereta.

Per part dels majors, el moment mes emocionant va ser quan arribà el torn d' exaltar a Yolanda, quan va apareixer el seu marit amb el micro en la mà dient-li tot el que es mereix ser fallera major aquest any i demostrant-nos a tots quant la vol.

Sant Roc pujà a l' escenari per a donar-li-les l' enhorabona als nous representats i obsequiar-les amb una insignia amiga.

Al acabar l' acte protocolari, els infantils ens oferiren l' espectacle,"Cantando por la Paz", on cubanes, árabs, americanes, hawaians, chinessos, mexicans i espanyols ballaven al só de la musica de cada país,i els majors ens deleitaren ballant " Angeles i Demonios".

La proxima presentació serà Enric Valor el 9 de gener de 2010.

Fins aleshores, BON NADAL I FELIÇ 2010.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Chic@s creo que ahora ya se puede comentar....
Saludoosss