21/12/09

Presentació i exaltació de les Falleres Majors de la Falla L' AMISTAD



El dissabte 19 de Decembre a les 10.00 hores del matí en la Sala Canals, la falla L' AMISTAT ens convidà a presenciar la presentació i exaltació de Merche i Noelia.


















En aquesta presentació la regina del compte infantil dels xiquets de l' amistat va ser nombrada quan va eixir d'una gran carabassa.Merche anava molt bonica i les ganes que ella tenía de ser Fallereta Major Infantil varen ser reflectides a l' escenari.

Noelia la regina de la comissió major va eixir lluint gala valenciana per la pasarela de la sala, feliç, amb un gran somriure als llavis i molt bonica també.


L'acte va ser del agrat de tots els asistents i abans de rebre a les comissions amigues les xiquetes de la Cort d' Honor de la Fallera Major Infantil de Paterna del 2009, de la cual Merche també era component, pujaren a l' escenari donant-li una bonica sorpresa i un regal.

Sant Roc també pujà a l' escenari amb l' insignia amiga en la mà per a donar-li-les l' enhorabona als nous representants de la comissió.


Al acabar l' acte protocolari els xiquets foren els unics que ens oferiren espectacle, ballant"El mundo mas dulce y mas maravilloso del mundo entero".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Chic@s creo que ahora ya se puede comentar....
Saludoosss