14/12/09

Presentació i exaltació de les Falleres Majors de la Falla NOVA PATERNA


El dissabte 12 de Decembre a les 18.00 hores en el Teatre Capri, la falla NOVA PATERNA ens convidà a presenciar la presentació i exaltació de Manoli.






En aquesta xicoteta comissió aquest any no comptem amb la presencia d'una regineta infantil, però les ganes de fer falla no té res a vore amb la quantitat de gent fallera.

Manoli es la nova encarregada de lluir la banda de Fallera Major de la seua comissió. L' acte va ser fet en molt de sentiment ja que Beatriz (la Fallera Major de l'any 2009) es la seua filla. Un intercanvi de bandes molt familiar y una exaltació d' una filla a una mare, ja que Beatriz també fou l' encarregada de ser la mantenidora de la seua mare.



Infantils i Majors de Sant Roc estigueren presents en tant bonic acte donant-li-les l' enhorabona i un ainsignia amiga per al record.

Al finalitzar l' acte despres de rebre a les maximes de representants de la vila i cantar els himnes, infantils i majors de la comissió ballaren el playback "pasión arabe".



El proper cap de setmana acompanyarem a la falla L' AMISTAD en la Sala Canal a les 10:00 hores i a la falla VICENT MORTES en el col.legi La Salle a les 17:30 hores.

2 comentarios:

  1. LA verdad esk fuii superr bonitaa la presetacionno me la imagnavaa tn perfectaa y claro k aunk no tengamos FMI para el 2010 nosotros acemos fallaaunk seamos unaa comisiio pekeñitaa nosotrooss paradeate y kon mas fuerzas k ndie para k la Falla NOVA PATERNA nunca se derrumbe!

    GRACIAS Mªcarmeen! de verdad TeeQiieroo(L)

    ResponderEliminar
  2. De nada guapisima, el blog está echo con la intención de que os guste y para dar a conocer a todas las comisiones de la Vila de Paterna.

    Mucho ánimo NOVA PATERNA un abrazo desde Sant Roc.
    Y un besito para ti Bea.

    ResponderEliminar

Chic@s creo que ahora ya se puede comentar....
Saludoosss